Karacabey Yaş Sebze-Meyve Hali’nde hırsızlık

Karacabey Yaş Sebze-Meyve Hali’nde iki işyerine aynı gece giren hırsızlar 2,5 ton kuru soğanı çalarak kayıplara karıştı.
Pazartesi gecesi saat 24.00’de soğan alım satımı yapan Gerçek Ticaret ve Zirai Ürünler Alım Satım Orhan-Nezir Temel işletmelerine giren kimliği belirsiz kişiler 2,5 ton soğanı kamyonete yükleyerek kaçtı. İşletme önündeki kamyonetten ve kepengi kaldırıp içeriden soğanları çalan hırsızlar için polis geniş kapsamlı araştırma başlattı.
1 ton soğanı çalınan Gerçek Ticaret İşletmesi sahibi Recep Gerçek, hırsızların bir an önce bulunup cezalarını çekmelerini istiyor. Hal’de güvenliğin yetersiz olduğuna dikkat çeken Gerçek, “5 yıldır bir bekçimiz bile yok. Kameralar da yetersiz kalıyor. Geniş kapsamlı kameralar takılıp ve bekçiyle birlikte Hal’in güvenliğinin sağlanması gerekiyor” dedi.
1,5 ton soğanı çalınan Zirai Ürünler Alım Satımı yapan Nezir Temel ise, “Bizim canımız yandı başkalarının canı yanmasın. Hal’de güvenlik önlemi yok. Akşam saat 19.00’da kapatıp gidiyoruz. Elini, kolunu sallayan Hal’de serbestçe gezebiliyor. Aynı gece saat 24.00’de iki işyerinde hırsızlık oldu. Bekçimiz olsaydı, böyle mi olurdu? Polis araştırma başlattı. Kameralar incelendi ama net değil. Kameralarımızın daha aydınlatıcı şekilde olmasını istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.