Karacabey Sempozyumu değerlendirildi

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ve Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu’nun birlikte düzenlediği Karacabey Sempozyumu’nun kapanış ve değerlendirme toplantısı, Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural, Kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Değerlendirme toplantısında bir buçuk yıllık süre zarfında 8 başlıkta düzenlenen çalıştayların ve Ekim ayında düzenlenen sempozyumun sonuçları ele alındı. Karacabey’in gelecek vizyonunu belirlenmesi hususunda tespit edilen sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Naci Güncü, tüm katılımcılara katkıları için teşekkür ederek sözlerine başladı. Karacabey Sempozyumunun amacına ulaşacağına inancının tam olduğunu belirten Güncü, bugün düzenlenen toplantının, yapılan tüm çalıştayların ve tamamlanan sempozyumun bir özeti olacağını ifade etti.
Toplantıda söz alan Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tayar, Karacabey Harası içerisinde Uludağ Üniversitesi Bitkisel ve Hayvansal Üretim AR-GE Merkezi, Karacabey MYO’da Karacabey’e özgü domates tohumlarının korunması, Karacabey’in tüm üretim değerlerinin e-ticaret ile dünyaya açılması konularında hazırladıkları projeleri katılımcılar ile paylaştı.
Toplantıda ayrıca sempozyum kitabında yer alacak bildiriler ile ilgili hususlar değerlendirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.