“Karacabey önemli kazanımlar elde etti”

Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ile Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü tarafından Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirilen ziyarette, ilçe gündeminde yer alan önemli konular ele alındı.
Oldukça verimli geçen toplantıda, aslen Karacabeyli bir iş adamı da olan Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Bursa genelinden bir bakışla Karacabey’deki gelişmeler irdelendiğinde, son dönemde ilçenin azımsanmayacak ölçüde önemli kazanımlar elde ettiğine vurgu yaptı.
Toplantının dikkat çeken önemli bir diğer gündem maddesi de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü tarafından dile getirilen, sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman ihtiyacındaki önemli artış ve bu konuda yapılabilecek ortak eğitim çalışmaları oldu.
Mevcut Konjonktür Karacabey’e yeni fırsatlar sunuyor
İlçede son dönemde önemli bir değişimin yaşandığı dile getirilen görüşmelerde, mevcut konjonktürün ilçeye sunduğu yeni fırsatlara da vurgu yapılırken, İstanbul-İzmir otobanı ve Çanakkale Köprüsü gibi önemli yatırımların, geliştirilecek akılcı projelerle Karacabey’i örnek bir konuma getireceği ifade edildi.
Başkan Özkan: Ortak aklın gücüne inanıyoruz
Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunan ve Karacabey sevdalısı tüm kişi ve kurumlarla, ortak çalışma ve istişare halinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ortak aklın gücüne inanan insanlar olarak, ilçeyi geleceğe taşıyacak projeleri hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.
Özkan, “Son dönemde yaşanan ekonomik, sosyal ve kültürel değişim ile dikkatleri üzerinde toplayan Karacabey’de, ilçeye yeni değer katacak proje hazırlıkları da tüm hızı ile sürecek” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.