Karacabey Mustafakemalpaşa’nın köyü mü?

Devlet Hastanesi’ndeki laçkalık dayanılmaz noktaya ulaştı:
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Orhan Karabaş, Devlet Hastanesi’ndeki sağlık politikasının iflas ettiğini ileri sürdü.
Devlet Hastanesi’nin vatandaşları mağdur ettiğini dile getiren CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, “Devlet Hastanemizde, Nöroloji, Radyoloji, Kardiyoloji, Psikiyatri, Enfeksiyon Uzmanı ve Beyin Cerrahı’nın olmaması ve bu nedenle hastaların Mustafakemalpaşa’ya postalanması üzücü bir durumdur. Bu nasıl bir yönetim anlayışıdır? AKP’nin insan sağlığına ne kadar değer verdiği bu işleyişten açıkça görülüyor. Hastanemizi bu hale getirenleri tebrik etmek gerekiyor. AKP yöneticileri ve Ali Koyuncu ne iş yapar? Anladığımız kadarıyla halkın sorunlarıyla uğraşacak zamanları yok herhalde” dedi.
AKP’nin iktidar olduğu 7 yılda Karacabey’in Mustafakemalpaşa’nın köyü durumuna düşürüldüğüne işaret eden Karabaş, “Orman, Doğalgaz, Telekom, Tedaş ve Tapu Kadostra Müdürlüğü gibi kurumların Mustafakemalpaşa’da yer alması ve Karacabey’in buralara bağlı bir köy gibi gösterilmesini içimize sindiremiyoruz. Bu sorunları Karacabey’in her platformda vekili olduğunu söyleyen Sayın Ali Koyuncu’ya sormak gerekir. Biz, her türlü sorunlarımızı Mustafakemalpaşa’ya giderek çözmek zorunda mıyız? Halkın sıkıntılarına çözüm bulmalarını bekliyoruz. Devlet Hastanesi’ndeki doktor ihtiyacının da bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Sorunun çözümü adına sürekli takipte olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Karacabey’in sorunlarını her platformda dile getireceğiz” diyerek içler acısı duruma dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.