“Karacabey, MHP’nin kalesi olacak”

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı adayı Hüseyin Erol, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. 25 Ocak’ta yapılacak olan genel kurul öncesi delege ve partililerle buluşan Hüseyin Erol, göreve gelmesi halinde Karacabey’i MHP’nin kalesi yapacağını söyledi.
Merkez ve kırsal mahallelerde delege ve partililerle bir araya gelen Hüseyin Erol, projeleri hakkında bilgi verdi. Partililerin yanı sıra vatandaşların da sıkıntılarını dinleyen Hüseyin Erol, partide değişim düşüncesinin ve ekibiyle ilgili olumlu düşüncenin hakim olduğunu dile getirdi.
Ziyaretlerinde, tek düşüncesinin Karacabey’e hizmet olduğuna vurgu yapan Hüseyin Erol, Haziran ayında yapılacak genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydetti
İlçe teşkilatına kurumsal bir yapı kazandırmak istediğine belirten Hüseyin Erol, “Ben değil, biz anlayışı ile teşkilatımıza kurumsal bir yapı oluşturmak için adayım. Dava bilincini ön plana çıkaracak bir yapı oluşturmaya çalışacağım. Partimizin gücünü Karacabey’e gösterebilmek için yola çıktım. Vatanımızın ve davamızın kırmızı çizgileri ile problemi olmayan herkesi bu çatı altında toplayacağım. Karacabey’imizi MHP’nin kalesi yapmak için adayım. Bu kutlu davada görev almanın bir ibadet olduğunu düşünüyorum. 25 Ocak’ta yapılacak olan kongrede yetki istiyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.