Karacabey Kupası’nda finale doğru

Karacabey Esnafspor’un düzenlediğini, “Karacabey Kupası Futbol Turnuvası”nda heyecan giderek artıyor. Dördüncü haftası geride kalan turnuvada BJK Lokali finali garantilerken, 9’ar puanı bulunan Fatih Tarım ve Tadında Unlu Mamuller, finale yükselebilmek için kıyasıya mücadele edecek.
Turnuvanın hafta sonu oynanan karşılaşmalarında averaj üstünlüğü ile lider BJK Lokali, aynı puanı bulunan Tadında Unlu Mamuller ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde bitiren BJK Lokali, ikinci yarıda da üstünlüğünü korudu ve sahadan 5-1 galip ayrılan takım oldu. Bu karşılaşmanın ardından 12 puana yükselen BJK Lokali, final oynamayı da garantiledi.
Eksik oyuncuları bulunan Fatih Tarım, buna karşın Gölecik karşılaşmasında gülen taraf oldu. Gölecik’i 8-1 farklı mağlup eden Fatih Tarım, averaj üstünlüğü ile ikinci sıraya yükselirken, final oynayabilmek için de büyük şans elde etti.
Haftanın diğer karşılaşmasında ise Esnafspor ilk galibiyetini aldı. Gol yağmuru yaşandığı karşılaşmada Esnafspor, Odaköy’ü 13-3 mağlup etti.
12 puana yükselerek final oynamayı garantileyen BJK Lokali, turnuvanın 5. haftasında Esnafspor ile ile karşı karşıya gelecek. 9’ar puanları bulunan Fatih Tarım ile Tadında Unlu Mamuller, finale çıkabilmek için kıyasıya mücadele edecek. 4 maçta hiç puan alamayan Odaköy ise bir beraberliği bulunan Gölecik ile karşılaşacak.

turnuva

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.