“Karacabey Kupası” heyecanı başlıyor

Karacabey Esnafspor’un bu yıl ikincisini düzenleyeceği, “Karacabey Kupası Futbol Organizasyonu” yarın start alıyor. M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak karşılaşmalarda 6 takım ter dökecek.
Geleneksel hale gelen futbol organizasyonu öncesi geçtiğimiz Cuma akşamı Atlantis Cafe’de bir araya gelen Esnafspor, Gölecik, Odaköy, BJK Lokali, Tadında Unlu Mamuller ve Fatih Tarım’ın temsilcileri fikstür çekimini belirlerken, yarın başlayacak turnuvaya da tüm ilçe halkını davetti. Turnuvada her hafta sonu 3 maç oynanacağı belirtilirken, Karacabey Belediye ve Gençlikspor’un 1. Amatör Küme’deki maç programının da dikkate alındığı bildirildi.
Öte yandan organizasyona katılan 6 takım temsilcisi, kendilerine spor anlamında her konuda yardımcı olan ve kolaylık sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam’a teşekkür etti.
Lisanslı oyuncu sayısını arttırarak ilçe sporuna katkı sağlamak, gençlere spor yaptırmak, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek gibi amaçlarla düzenlenen Karacabey Kupası Futbol Organizasyonu’ndaki ilk maç saat 12.00’de Esnafspor – Gölecik arasında oynanacak. Bu maçın ardından Fatih Tarım – BJK Lokali saat 13.30’da karşı karşıya gelecek. Günün son maçında ise Odaköy – Tadında Unlu Mamuller saat 15.00’te kozlarını paylaşacak.
Turnuvada final maçının 6 takım arasında en çok puan toplayan 2 takım arasında oynanacağı bildirildi. Puan eşitliği durumunda ise gol averajına bakılacağı kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.