Karacabey için çok çalışacağız!

AK Parti görev dağılımını yaptı:

Mustafa Çelik başkanlığında önceki gün yürütme kurulu ve ihtisas komisyon üyelikleri belirlendi.

Karacabey için en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini duyuran AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Bölge Milletvekili Önder Matlı ile birlikte gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

AK Parti’de yeni bir dönemin başladığını ve artık iç çekişmelerden uzak bir politika içinde olacaklarını kaydeden Çelik, “Tek düşüncemiz ilçemize en iyi hizmeti vermektir. Karacabey, iç çekişmeler nedeniyle hak ettiği hizmetleri bir türlü alamadı. Artık yeni bir dönem başladı. Bundan böyle kavga siyasetinden uzak durarak, işimize bakacağız. Herkesi kucaklayan bir anlayışla, ‘Halka hizmet, Hakka hizmet’ düşüncesiyle hareket edeceğiz. Bölgemizden çıkan Bursa Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak çok çalışacağız ve ilçemize hizmet yağdıracağız. Halkımız bize güvenmeye devam etsin. Durmadan yorulmadan, Karacabeyimiz için çalışacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

Mustafa Çelik başkanlığında yenilenen AKP İlçe yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde yapıldı; Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Murat Erol, Teşkilat Başkanı Murat Avinç, Seçim İşleri Başkanı Faruk Türe, Tanıtım ve Medya Başkanı Hayrettin Dinçer, Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Şen, Sosyal İşler Başkanı Fatma Özkan, Yerel yönetimler Başkanı Nesimi Giray Günaydınlı, Ekonomik İşler Başkanı Başkanı İsmet Gülerce, Halkla İlişkiler Başkanı İsmail Kutluer, Mali ve İdari İşler Başkanı Yasin Kavaz, AR-GE İsmail Ülker, İlçe Sekreteri Maruf Bilgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Gültekin Saygısever, Erhan Erdem, Halil Kaya, Sait Mete Sökmen, Necmi Elisert, İzzet Çalıbaşı, Osman Özarslan, Mustafa Matlı, M.Nuri Yıldırım, Sinan Çolak, Eser Tunay ve Ayla Tunçkol.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.