Karacabey için büyük şans!

HAS Parti İlçe Başkanı İsmail Yozgat, “Otoyol Projesi”ne sahip çıkılmasını istedi:
  
Karacabey Has Parti Başkanı İsmail Yozgat, ilçeyi yakından ilgilendiren “Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi”nin büyük bir şans olduğunu söyledi.
Yozgat, “HAS Parti olarak; İstanbul-Bursa-İzmir otoyol projesinin, Bursa Susurluk arasında kalan bölümünün Karacabey üzerinden geçmesini, Uluabat Gölü Ramsar koruma alanı dışında kalması ve köylerimize zarar vermemesi durumunda destekliyoruz. İlçemizin kalkınması ve Uluabat Gölü’nün doğal güzelliğinin bozulmaması için bu önemli projeye ilçe halkı olarak sahip çıkmalıyız” dedi.
Mustafakemalpaşa’nın bu projeye karşı çıktığına dikkat çeken İsmail Yozgat, “Otoyol projesi eski halinde hiçbir şekilde Karacabey’e bağlanmıyordu. Proje açıklandığında biz Karacabey halkı olarak hiçbir şekilde müdahale etmedik. Konu ile ilgili hassasiyetlerini anlıyoruz ancak yolun geçeceği arazilerin zarara uğrayıp uğramayacağına ve yolun geçmesine karar vermesi gereken Karacabey halkıdır” diye konuştu.
Şehri kalkındıran yoldur!
Tüm ilçe halkının 06 Ekim’de Karacabey de yapılacak olan Otoyol bilgilendirme toplantısına katılması gerektiğini belirten HAS Parti İlçe Başkanı İsmail Yozgat, “Bu şekilde projeyi detaylı bir şekilde öğrenmeliyiz. Mümkünse eski projede Mustafakemalpaşa Batı bağlantı yolu olarak belirlenen Tatkavaklı yakınından Mustafakemalpaşa’ya bağlantı yapılmasını ve bu şekilde onların da projeden yararlanmasını sağlamalıyız.
Artık Karacabey ve Uluabat Gölünün geleceği için bir olma vaktidir. Bu projeye sahip çıkılmalıdır. Unutmayalım ki, şehri kalkındıran yoldur. Bozüyük ilçedir; Bilecik ise ildir. Ancak görüldüğü gibi ulaşım açısından ilçe, bağlı bulunduğu ilden daha fazla kalkınmıştır” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.