“Karacabey hak ettiği futbolu kazansın”

Karacabeyspor’da 2007-2008 sezonunda top koşturan Makedonyalı Cengiz Recepi, Başkan Ergün Koç’u ziyaret etti. Belediye bünyesinde spor kulübü kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Recepi, Karacabey’in futbolda hak ettiği düzeye çıkmasını istedi.
2007-2008 sezonunda Karacabeyspor’da oynayan ve takım kaptanlığı yapan Cengiz Recepi, daha sonra Makedonya’ya geri dönerek 1. Lig takımlarından Vrapçiste’nin teknik direktörlüğünü üstlendi. Önceki gün Karacabey’e gelen futbolcu Başkan Ergün Koç’u makamında ziyaret etti. Başkan Koç’a Karacabey’deki hatıralarından bahseden Recepi, ilçenin başarı ve coşku dolu bir futbolu hak ettiğini söyledi. Recepi, “Yeni oluşumunuzu merakla ve ilgiyle takip ediyorum. Umarım başarılı bir sezon geçirerek Karacabey’e hak ettiği futbolu kazandırırsınız. Ekibiniz gerçekten başarılı isimlerden oluşuyor. Başkanımın spora olan duyarlılığını da iyi biliyorum” şeklinde konuştu.
Recepi’den övgüyle bahseden Başkan Koç, o yıllarda Karacabeyspor’da ciddi başarılar elde edildiğini ve takım kaptanı Recepi’nin büyük payı olduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.