Karacabey Gençlerbirliği Elit Lig’e yükseldi

Karacabey Gençlerbirliği, U-16 Klasman Grubunda Şampiyon olarak Elit Lig’e yükselerek büyük bir başarıya imza attı. Başarılı futbolculara maç sonrası Karacabeyli Genç İş Adamı Fettullah Şahin Şampiyonluk Yemeği verdi. Kasap Halil’de gerçekleşen yemeğe, Teknik Direktörler Kemalettin Çavus, Levent Güven, Yönetici Cem Eren ve futbolcular katıldı.
Teknik Direktörler Kemalettin Çavus ve Levent Güven, “Bugün bizleri burada ağırlayan Fethullah Şahin’e takımımız adına teşekkür ediyoruz. İş hayatında başarılar diliyoruz. Ayrıca bizleri mekanında çok iyi misafir eden Kasap Halil abimize ve personeline de hayırlı işler dileriz. Desteklerini bizden esirgemeyen sporcunun dostu Belediye Başkanımız Ali Özkan’a da teşekkür ederiz.
Tüm Karacabeyli iş adamlarımızı Karacabey Gençlerbirliği’ne sahip çıkmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Karacabey Gençlerbirliği Futbol takımının elde etmiş olduğu başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen yöneticiler, “U-16 Takımımız buraya gelene kadar birbirinden zorlu maçlara çıktı. Takımımız Şampiyon olarak Elit Lig’e yükselerek büyük bir başarıya imza attı. Tüm müsabakalarda canla, başla ellerinden gelen her şeyi yapan oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Özellikle şunu belirtmek isterim Futbol tutkunu gençlerimizin almış olduğu bu başarı bizleri gelecek adına daha da umutlandırıyor. Özelikle altyapıda özveriyle yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını almak bizleri elde ettiğimiz bu başarıları daha üst noktalara taşımak için itici bir güç oluyor.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.