“Karacabey Ergün Koç ile güzel”

Karacabey Demokrat Parti İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu, Başkan Ergün Koç’un döneminde ilçeye kazandırılan yatırımların bazı siyasi partiler tarafından gizlenmeye çalışıldığını ileri sürerek, bunun, iddia sahiplerinin Koç’un gölgesinde kaldıklarının ispatı olduğunu söyledi.
DP İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Ergün Koç’un Karacabey sevdasıyla ilçemizi kat, kat güzelleştirdiği örtbas edilemez. Onun bugüne kadar yaptığı eserleri ve bundan sonra gerçekleştireceği güzel projeleri, Karacabey’in belediyecilik tarihinde güneş gibi ışıldamayacak. İnsan odaklı hizmetlere büyük önem veren Başkan Koç, ilçemizi geleceğe taşıyacak çok sayıda yeni yatırımı 30 Mart’tan sonra Karacabey’e kazandıracaktır” dedi.
“Karacabey’in geleceği için Ergün Koç etrafında birleşelim”
DP Belediye Başkan Adayı Ergün Koç’un kendisi için değil, Karacabey’in geleceği için ve ilçe halkının mutluluğu için çalıştığını sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Tiryakioğlu, “Karacabey için çalışana ve yorulmadan üretene sahip çıkma zamanıdır” diye konuştu.
Belediye Başkanlığı konusunda işi ehline vermenin gerektiğini ifade eden Tiryakioğlu, “Hepimizin oyu, şahsımızı ve ilçemizin geleceği açısından kutsal değerlere bakışımızı temsil etmektedir. İşte bu noktada Karacabey’e hizmeti kutsal kabul eden, halkının hizmetkârı olmaktan her zaman gurur duyan Ergün Koç’u destekleme zamanıdır. Karacabey’imize yürekten sahip çıkalım. Partilere göre değil, Karacabey için canla başla çalışana göre değerlendirme yapalım. Çünkü çalışacak ve üretecek olan Belediye Başkanıdır. İlçemizi korumak ve daha güzel projelerle geleceğe taşımak için, bu değerli ilçemizin yepyeni ve yine kalıcı yatırımlarla buluşması için yolunu açalım. Karacabey Ergün Koç ile güzel. Karacabey’in parlak geleceğine uzanan yolu açan Ergün Koç’a 30 Mart’ta oylarımızla sahip çıkalım”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.