Karacabey çiçeklerle güzel

Karacabey Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince siparişi verilen 67 bin yaz çiçeği önceki gün Belediye Başkanlığına teslime edildi. Gelen çiçekleri Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle birlikte incelemeye giden Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören "Karacabey bu çiçeklerle ve bu ekiple güzelleşecek" dedi.

İlçenin belirlenen noktalarına ekilmek üzere Antalya'dan siparişi verilen 67 bin yaz çiçeği, önümüzdeki günlerde şehrin dört bir yanına ekilmiş olacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yoğun bir tempo ile kısa sürede ilçenin belirlenen noktalarını süsleyecek çiçekler, şehrin görünümüne renk katacak.

Geçtiğimiz bahar aylarında ekilen laler halkın büyük beğenisi toplamıştı. Ulusal basında da yer bulan lalerin ardından bu kez 67 bin çiçek açacak Karacabey, tüm renklere bürünecek.

Belediye Başkanı Ergün Koç, "alt yapı ve sosyal olanakları olduğu kadar, görselliğide şehiri şehir yapan önemli bir etkendir.  Bizde bu çiçeklerimiz ve yeşil alanlarımızla kusursuz bir şehircilik anlayışı yolunda ilerlemeye çalışıyoruz. Gelen tepkiler oldukça olumlu. Çabamız ise daha güzelleri için. Ağaç dikme makinemiz ise yine yoğun bir tempo ile 3-10 yaş arası ağaçları ilçenin belirlenen noktalarına ekiyor" dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.