Karacabey ‘Birlik’ Oldu, Spor Toto 3.Lig’e gözdağı verdi

*İlçenin ekonomik, kültürel, sosyal ve sportif yönlerden topyekûn kalkınması adına, bugüne dek önemli projelere imza atan Karacabey Belediyesi; Nilüferspor’un tüm isim haklarının, Karacabey Birlikspor A.Ş. adına devir işlemlerinin tamamlandığını açıklayarak, takımın önümüzdeki sezon Türkiye Spor Toto 3.Ligi’nde, ‘Karacabey Birlikspor’ adı ile yer alacağını duyurdu.
*Tescil ve devir işlemlerinin Karacabey Birlikspor A.Ş. adına tamamlanmasının ardından, yeni yönetim kurulunu da belirleyen Karacabey Birlikspor A.Ş. yöneticileri, Uğur Koçak başkanlığında Onursal Başkan Ali Özkan’a gerçekleştirdikleri ziyarette; bugüne kadar takıma sunulan katkı için minnettar olduklarını ifade ederken, Başkan Özkan da ilçenin güçlü dinamiklerinin harekete geçirilmesi konusunda taşın altına eline koyan herkese, tüm ilçe halkı adına teşekkürlerini iletti.

İlçenin ekonomik, kültürel, sosyal ve sportif yönlerden topyekûn kalkınması adına, bugüne dek önemli projeler imza atan Karacabey Belediyesi; Nilüferspor’un tüm isim haklarının, Karacabey Birlikspor A.Ş. adına devir işlemlerinin tamamlandığını açıklayarak, takımın önümüzdeki sezon Türkiye Spor Toto 3.Ligi’nde, ‘Karacabey Birlikspor’ adı ile yer alacağını duyurdu.
Mavi-Siyahlı Karacabey temsilcisinin, önümüzdeki sezon Türkiye Spor Toto 3.Ligi’nde, Karacabey Birlikspor A.Ş. adı ile mücadele edeceği ifade edilirken, geçtiğimiz hafta yönetim kurulu üyelerini belirleyen ve görev taksimini de gerçekleştiren Karacabey Birlikspor yöneticileri, Uğur Koçak başkanlığında ‘Onursal Başkan’ ve Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, yeni sezon öncesi mevcut durumu masaya yatırdı.
Başkan Uğur Koçak: “Tüm Karacabey Halkına Minnettarız”
Önümüzdeki döneme ait yol haritasının belirlendiği görüşmede Başkan Uğur Koçak, ilçe sporunun bugünlere ulaştırılması noktasında gerçekleştirilen projeler ve ülke genelinde ses getiren başarılı çalışmalar için Onursal Başkan Ali Özkan’a tüm ilçe halkı adına teşekkürlerini sunarken, ilçe halkının takımlarına sahip çıkma konusundaki duyarlılığı ve gösterilen hemşerilik bilinci için de Karacabeylilere minnettar olduklarını dile getirdi.
Onursal Başkan Ali Özkan: “Tüm Karacabey ‘Birlik’ Oldu, Başarılar da Peş Peşe Gelecek”
Karacabey Birlikspor isminde yer alan ‘birlik’ kelimesinin, aslında her şeyin özeti olarak nitelendirilebileceğine dikkat çeken ve gerçek gücün de bu birliktelikten geldiğine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Ali Özkan da sportif başarının diğer ekonomik, sosyal ve kültürel başarılara lokomotif görevini üstlendiğini dile getirdi.
Sürdürülebilir başarılara büyük önem verdiklerini anımsatan Başkan Ali Özkan; “Başarılı olacağına yürekten inandığım siz yönetim kurulu üyelerinin her zaman yanında olmayı kararlılıkla sürdüreceğiz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz ve hedeflediğimiz tüm projelerimizde, kendi içinde sürdürülebilirliğe büyük önem veriyoruz. Karacabey Birlikspor’umuzun da bu başarılarının kalıcı olması adına, ilçe dinamiklerinin bir ve bütün olması oldukça büyük önem arz ediyor. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan başta cefakâr taraftarımız olmak üzere; İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’ya, Ticaret Borsası’na, Ticaret ve Sanayi Odası’na, Ziraat Odası’na, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve tüm ilçe halkına teşekkür ve minnettarlığımızı sunuyorum. Kalıcı başarılar için de bu ilçede doğup büyüyen, yolu düşen, iş kurup karnı doyan, karın doyuran herkesi, taşın altına el koymaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yeni Yönetim Kurulu’nda Önemli İsimler…
Öte yandan, 3. Lig heyecanın ilçe genelinde iyiden iyiye yaşandığı Karacabey’de ilk maç günü iple çekilirken, Karacabey Birlikspor’da Yönetim Kurulu üyeleri ile görev dağılımı belirlendi.
Murat Avinç ve Ahmet Şen’e de ayrıca imza yetkisinin verildiği açıklanırken, listede şu isimler yer aldı: “Onursal Başkan Ali Özkan, Başkan Uğur Koçak, Başkan Yardımcısı Murat Avinç, As Başkan Fahrettin Dengiz, Basın Sözcüsü Murad Bertan, Federasyon Temsilcisi Ahmet Balaban, Genel Sekreter Erol Şen, Genel Kaptan (Genel Menajer) İlker Özdemir, Futbol Şube Sorumlusu Fethi Toprak, Protokolden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ülker, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Adem Bektaş, Hukuk Müşaviri Avukat Ömer Ulga, Sayman Turgut Yozgat, Transferden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şen, Bilet ve Akreditasyon İşleri Sorumluları Ufuk Önel ve Yener Örs, Güvenlik Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çeçen Sol, Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Gani, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Acar ve Yusuf Kaplanbaşoğlu, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kuzu, Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Işık, Ümit Sözeri, Tanıtım ve Reklam İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Davut Zirek ve Tuncay Şahin, Pazarlama ve Store’lardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İlgay Berberoğlu, Denetleme Kurulu Üyeleri Naci Güncü, Murat Efe, Yusuf Gün ve Bertan Yapıcı, Kulüp Genel Müdürü Mehmet Vural, Kulüp Müdürü Serkan Dur…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.