“Karacabey Belgeseli” tam not aldı

“Karacabey Belgeseli” tam not aldı
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın kültür hizmetleri kapsamında hazırladığı “Karacabey Belgeseli” önceki gece gerçekleştirilen kokteyl ile tanıtıldı.
KTSO Hizmet Binası’ndaki gala gösterimine, Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan’ın yanı sıra daire amirleri, siyasiler, okul müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda davetli katıldı.
Gösteri öncesi kokteyl ile konuklar sohbet etme olanağı buldu. Açılış konuşması yapan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, görüntülerin gelecek nesillere nereden nereye, nasıl gelindiğini zamanın tanıklarıyla yapılan röportajların damgasını vuracağını dile getirdi.
Belgeselin genel yönetmenliğini yapan Deniz Yayın, eserin oluşumunda çekilen zorluklara değinmesinin ardından “Karacabey Belgeseli” izleyicilerin beğenisine sunuldu.
İzleyicileri yıllar öncesine götüren belgeselde, Karacabey’in tanınmış simaları rol aldı. Önceki gün saat 15.00’te sinemada ilköğretim öğrencilerine de sunulan “Karacabey Belgeseli”nin, tüm okullara da birer örneğinin hediye edileceği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.