Karacabey Belediyespor’da play off mutluluğu

  • Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, normal sezonun bitimine 1 hafta kala play off’a kalmayı garantiledi. Filenin efeleri, deplasmanda oynadığı Kütahya Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, ligde önemli bir başarıya imza attı.

Karacabey, 05.03.2021 – Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Karacabey Belediyespor, üst lig yolunda dev bir adım daha attı.

Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, normal sezonun bitimine 1 hafta kala play off’a kalmayı garantiledi. Filenin efeleri, deplasmanda oynadığı Kütahya Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, ligde önemli bir başarıya imza attı.

Hafta sonu Kütahya’da oynanan maçta 25-18 25-21 25-13’lük setlerle maçı 3-0 maçı kazanan mavi siyahlı ekip, ligin bitimine 1 hafta kala tarihinde ilk kez 1 lig için play-off oynamaya hak kazandı.

Karacabey’i en iyi şekilde temsil edeceğiz

Maçın ardından bir açıklama yapan Takım Antrenörü Mustafa Cengiz, “Oyuncularımı kutluyorum, beni yanıltmadılar. Hepsinin yüreğine sağlık. Ankara’da oynanacak play off müsabakalarında Karacabey’i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Karacabey’e 1. Lig sevincini yaşatmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

Camiada inanç tam

Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan ise camiaya play off heyecanı yaşatan tüm ekibi kutlayarak, 1. Lig yolunda filenin efelerine başarılar diledi.

İlk günden beri takıma duydukları inancı vurgulayan Başkan Ali Özkan, “Voleybol takımımızın elde ettiği başarı hepimizi mutlu ediyor. İnşallah play off’larda da gülen taraf biz olacağız ve takımımız, Karacabey’e voleybolda 1. Lig mutluluğunu yaşatacak. Bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Takımımıza güvenimiz tam” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.