Karacabey Belediyespor’a sponsorlardan destek yağıyor

Sezona BAL Ligi hedefi doğrultusunda başlayan ve mücadele ettiği Süper Amatör Küme A Grubu’nu lider olarak tamamlayarak, son düzlükteki eleme maçları hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Karacabey Belediyespor’a, sponsor desteği de artarak sürüyor.
Yoğun geçen sezonun ardından, mücadele ettiği grubu şampiyon olarak tamamlayarak BAL Ligi hedefine adım adım ilerleyen Karacabey Belediyespor Futbol Takımı’na, sponsorlar da kayıtsız kalmazken, takıma son olarak iş hayatına İngiltere’de devam eden Karacabeyli Sezgin Gezegen’den destek geldi.
“Memleketimize desteğimiz sürecek”
Geçtiğimiz hafta Karacabey Belediyespor’lu futbolculara motivasyon yemeği veren İşadamı Sezgin Gezegen, önceki gün Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirdiği ziyarette, gönlünün her zaman Karacabey’de olduğu belirterek, doğup büyüdüğü kentin takımına her zaman destek olmayı sürdüreceğini ve bundan da gurur duyacağını söyledi.
“Karacabeyliler destek için adeta birbiriyle yarışıyor”
Belediyespor’a, tüm Karacabeylilerin göstermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan da; “Tüm alanlarda olduğu gibi sportif konularda da hedeflerimizi ve gerçekleştirdiğimiz projeleri gören ve bizler gibi bu projelerle gururlanan, gerek Karacabey’de gerekse de şehir dışında yaşayan hemşerilerimiz, ‘Biz de Karacabey’imiz için ne yapabiliriz?’ sorusu ile taşın altına ellerini koymak için adeta birbirleri ile yarışır hale geldi. Bundan dolayı da ayrıca gurur duyuyoruz. Karacabey’i mutlu, modern insanların yaşadığı bir kent haline getirme yolunda tüm hemşerilerimizle birlikte, azim ve kararlılıkla yürümeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.