Karacabey Belediyespor voleybolda liderlik koltuğunda

• Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı TVF 2. Lig 1. Grup kendi evinde İnegöl Belediyespor ile karşılaştı. Salondan 3-1 galip ayrılan Karacabey ekibi, ligde 4 haftalık galibiyet serisinin sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı sezona hızlı bir giriş yaptı.

Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı TVF 2. Lig 1. Grup mücadelesinde hafta sonu kendi evinde İnegöl Belediyespor ile karşılaştı. Salondan 3-1 galip ayrılan Karacabey ekibi, ligde 4 haftalık galibiyet serisinin sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

Zorlu müsabakadan galibiyetle ayrılarak ligde zirveye çıkan Karacabey Belediyespor Voleybol Takımını, bu başarısından dolayı Belediye Başkanı Ali Özkan da tebrik etti.

Özkan, “TVF 2. Ligde bizleri gururla temsil eden takımımızı, antrenörümüz ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta sonu Süreyyapaşa Gençlik Spor Kulübü ile oynanacak karşılaşmadan da galip geleceklerini umuyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Moraller yüksek

Takım antrenörü Mustafa Cengiz de yaptığı açıklamada, “İnegölspor ile olan mücadeleden galip ayrılmamız ve liderlik koltuğuna oturmamız bizleri daha da hırslandırdı. Son olarak Gaziantep Belediyespor’dan transfer ettiğimiz Mustafa Selçuk da gücümüze güç kattı. İstanbul’dan da galibiyetle dönmeyi umuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.