Karacabey Belediyesi ‘Bursa Bilim Şenliği’ne hazırlanıyor

3T vizyonu çerçevesinde teknolojik ve bilimsel açıdan yatırım atağı başlatan ve bu çerçevede, TEKNOSAB Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nde de yer alan Karacabey Belediyesi, ilçedeki teknolojik gelişimin artırılması yönündeki çalışmalarına hız verirken, Bursa’nın ev sahipliğinde bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan ‘Bilim Şenliği’ne adeta çıkarma yapmaya hazırlanıyor.
Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunu üstlendiği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BEBKA işbirliğinde bugün (Cuma) saat 15.30’da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde başlayacak olan ve Cumartesi ile Pazar günleri de ziyaretçilere açık olacak olan 5. Bilim Şenliği’nde, ilçe belediyelerinden sadece Karacabey Belediyesi’nin stant açacağı bilgisine yer verildi.
“Tekno-Çocuk Atölyesi Ziyaretçilerini Ağırlayacak”
Karacabey’in geçtiğimiz hafta düzenlediği Uçurtma Şenlikleri’nde vatandaşlardan tam not alan ‘Tekno Çocuk’ standı ile bu yıl 5’incisi düzenlenecek ‘Türk Hava Yolları Bursa Bilim Şenliği’nde yer alacağı açıklanırken, Tekno-Çocuk Atölyesi’nde, 5-12 yaş grubundaki geleceğin mucitlerinin alt yapısına yönelik, teknolojik materyallerin yer alacağı açıklandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.