Karacabey altyapı yatırımlarıyla şanslı dönem geçiriyor

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün makamında BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç ve ekibini ağırladı. Görüşmede, Karacabey’de süren altyapı çalışmaları ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunulurken, ‘Karacabey’in bu dönem altyapı yatırımlarıyla şanslı bir dönem geçirdiği’ vurgusu yapıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, Genel Müdür Yardımcısı Mesut Boz, Kanalizasyon Daire Başkanı Hüseyin Kaygısız ve Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner’i makamında ağırladı.

Gerçekleşen görüşmede, ilçede devam eden ve başlayacak olan altyapı çalışmaları hakkında güncel bir değerlendirmede bulunulurken, çalışmaların detayı hakkında da Başkan Özkan yetkililerden bilgi aldı.

En kısa zamanda tolere edilecek

Başkanı Ali Özkan görüşme sonrası yaptığı değerlendirmede, “Değerli Genel Müdürümüz Güngör Gülenç ve kıymetli ekibi ile ilçemizdeki altyapı çalışmalarını değerlendirdik. Hem kırsal hem merkezde süren çalışmalar, vatandaşlarımızı bundan sonraki yıllarda büyük bir dertten kurtaracak. Karacabey’in bu dönemde altyapı yatırımlarıyla şanslı bir dönemde olduğunu ve vatandaşa verilen sıkıntıların en kısa zamanda tolere edileceğini söyleyebilirim. Bildiğiniz üzere çalışmaların tamamlandığı yerlerde asfalt çalışmaları da titizlikle yapılıyor. Ben bu kapsamda başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a, BUSKİ Genel Müdürümüz Güngör Gülenç ve değerli ekibine, ilçe halkımız adına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.