Karacabey AKP’den komşuya ziyaret!

Parti binasında gerçekleşen ziyarete İl Başkan Yardımcıları Dinçer Akyel ve Mustafa Esgin’in yanı sıra Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Karacabey AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik ile yöneticiler katıldı.

Karacabey teşkilatının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafakemalpaşa AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça, iki ilçe teşkilatı olarak hizmet için birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini söyledi.

Teşkilatlardaki yönetim kurulu üyelerinin tamamının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kaderi ve kederi bir olan iki ilçeye yapılacak olan hizmetlerin zamanla yarış yapılarak getirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Başbakanın gösterdiği 2023 yılı hedefleri ile Türkiye’nin dünyada söz sahibi bir ülke haline getireceğini belirten Kurtulan “Bizim mazeret üretmeye, gökteki yıldızları vaat etmeye hakkımız yok. Biz ne söz verdiysek, onu yerine getiriyoruz ve getireceğiz” dedi.

Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çelik ise, “Karacabey ve Mustafakemalpaşa’nın her ne kadar bir birine yakın ilçe olarak görünüyorsa da aslında tek bir ilçeyiz. Beraberce el ele vererek bölgemize gelecek olan hizmetlerin takipçisi olmalıyız. İki ilçenin kalkınmasını öncelikli tutarak güzel işlere imza atacağız. Bölge Milletvekilimiz Önder Matlı’nın da her iki ilçe için yapılacak projelerin takipçisi olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

İl yöneticileri Dinçer Akyel ve Mustafa Esgin, iktidarın genelde yapmış olduğu hizmetlerin yerele gelmesinde birlik beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.