Karacabey AİHL Bursa’da birinci

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Kalite Takip Sistemi (KTS) sürecinde toplam 545 puan ile Bursa birincisi oldu. Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda 7 alanda; Ekim, Kasım, Aralık, Mart, Nisan, Mayıs aylarında her ay 7 etkinlik yaparak toplamda 42 etkinlikle Kalite Takip Sistemi (KTS) sürecinde 545 puan alarak Bursa birinciliğini elde etti.
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Vizyon Belgesi bağlamında Anadolu İmam Hatip Liseleri / Ortaokullarında 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılından itibaren uygulanan KTS’de (Kalite Takip Sitemi) toplam 7 alanda (Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanı, Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı, Akademik Gelişim Alanı, Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı, Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı, Okul Tarafından Gerçekleştirilen Örnek ve Özgün Uygulama/Proje Alanı, İzleme ve Değerlendirme) Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi, geçen eğitim öğretim döneminde Ekim, Kasım, Aralık, Mart, Nisan, Mayıs aylarında her ay 7 etkinlik ve toplamda 42 etkinlikle Bursa genelinde birinci oldu.
Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nce Kalite Takip Sistemi (KTS) adı verilen elektronik yazılım sistemi ile takip edilen faaliyetlerin, Kalite Takip Sistemi Eylemleri Değerlendirme Kriterleri’ne göre izleme ve değerlendirilmesinin yapıldığı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.