Karacabey 1-1 gidiyor!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Pazar günü sahasında ağırladığı Payasspor’la 1-1 berabere kaldı. Son sıradaki rakibini yenemeyen Birlikspor çok önemli 2 puan daha kaybetti. Birlikspor’un bu oyunu ilerleyen haftalar için “Tehlike çanları çalıyor” yorumlarına neden oldu.
M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadeleyi Fevzi Erdem Akbaş, Vedat Demir ve Emrah Akkaya’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Maça yoğun ilgi gösteren Karacabeyli taraftarlar sahanın dört bir yanına kuşatarak Birlikspor’a büyük destek verdi.
Payasspor karşısında mağlubiyetten bitime 5 dakika kala bulduğu penaltı golüyle kurtulan Birlikspor son sıradaki rakibine puan verdi. Etkisiz bir oyun oynadığı gözlenen mavi siyahlılar ligdeki son altı maçında beşinci beraberliğini aldı. Birlikspor, 7. sıraya gerileyerek puanını 23’e yükseltti. Birlikspor’un Play Off iddiası ise devam ediyor.
Maçın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmazken, ikinci devre daha hareketliydi. Ancak pozisyon bulmakta zorlanan temsilcimiz, etkisiz oyununun cezasını 70. dakikada kalesinde gördüğü golle gördü. 70’inci dakikada Payasspor atağında ceza sahasında oluşan karambolde topla buluşan Koray topu filelere gönderdi: 0-1.
Dakikalar 85’i gösterdiğinde ise Batuhan’ın Aykut tarafından ceza sahasında düşürülmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. 86. dakikada penaltı atışını kullanana Batuhan, topu filelere göndererek skorda eşitliği sağladı. İlerleyen dakikalarda Birlikspor’un baskısı sonuç vermeyince karşılaşma 1-1 sona erdi.
Son haftalarda beraberliğe adeta abone olan temsilcimizin son sıradaki Payasspor önündeki etkisiz futbolu eleştiri konusu oldu. Bu karşılaşmada takımdan bol gol bekleyen taraftarlar, “Az daha maçı kaybediyorduk. Bu futbolla başarılı olamayız. Acil olarak güzel oyunla galibiyet serisine ihtiyacımız var.” mesajı verdi.
TFF 3. Lig’de ilk yarı önümüzdeki hafta oynanacak maçların ardından tamamlanacak. Temsilcimiz Birlikspor, önümüzdeki Pazar günü ligin üçüncüsü sırasında bulunan Çorum Belediyespor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.