Karaca yenilgiyle tanıştı!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, 19 maç sonra yenilgiyle tanıştı. Çarşamba günü konuk olduğu Kırklarelispor’a 2-0 mağlup olan temsilcimiz, ligdeki ilk yenilgisini alırken, istediği futbolu da sahaya yansıtamadı.

Kırklareli Atatürk Stadı’nda seyircisiz oynanan müsabakada ev sahibi Kırklarelispor, ilk devrede bulduğu 2 golle karşılaşmadan 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla 3. sıraya gerileyen Karacabey Belediyespor, 10 puanda kaldı. Ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan Kırklarelispor ise 5. sıraya yükselerek 9 puana ulaştı.

Hatırlanacağı üzere Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz sezon 17 Kasım 2019 tarihinde deplasmanda Altındağ Belediyespor’a 1-0 yenildikten sonra çıktığı 19 maçta mağlubiyet yüzü görmeyerek önemli bir rekora imza atmıştı. Ancak temsilcimiz Karacabey Belediyespor, Çarşamba günü oynadığı Kırklarelispor’a 2-0 yenilerek, namağlup unvanını da bu maçla kaybetmiş oldu.

Gururumuz Karacabey Belediyespor, bundan sonraki maçını önümüzdeki hafta Çarşamba günü saat 14.00’te kendi sahasında Vanspor’la oynayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.