Karaca şampiyonluğa göz kırpıyor!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, sahasında Osmaniyespor’u 1-0 mağlup etti. İlyas’ın frikikten attığı klas golle 3 puana uzanan mavi siyahlı temsilcimiz, ikinci sıradaki Somaspor’un mağlup olmasıyla en yakın rakibine 9 puanlık fark attı. 3. Grubu kasıp kavuran Karacabey Belediyespor, adım adım şampiyonluğa koşuyor.
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden lider Karacabey Belediyespor, bu hafta evinde play-off için mücadele veren Osmaniyespor’u konuk etti. Mücadeleyi İstanbul Bölgesi’nden Sezer Yalçın, Sedat Etik ve Çağrı Yıldırım hakem üçlüsünün yönetti. Temsilcimiz Belediyespor karşılaşmaya; Hasan Kaya, Hasan Güleryüz, Onur Özcan, Rasimcan Değirmenci, İlyas Yılmazer, Gökhan Cingirt (Dk. 90 Berk Taşkın), Sergen İlhan, Muhammet Fettahoğlu, Abuzer Gaffar Toplu, Sadık Arda Yılmaztürk (Dk. 87 Ahmet Bahçıvan ve Sefa Durmuş (Dk.63 Ömer Çetinbaş) onbiriyle çıktı.
Maçın başlamasıyla birlikte iki takımda birbirine üstünlük sağlamaya çalışırken, Karacabey Belediyespor 14’ncü dakikada Abuzer’in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Sergen’in vuruşunda top kaleci Alp’te kaldı. Karacabey Belediyespor 17’nci dakikada Sadık’la ve 35’nci dakikada Abuzer ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince mücadelenin ilk yarısı golsüz sona erdi.
İkinci yarıda da rakibine oranla daha üstün oynayan temsilcimiz Belediyespor, maçın 67’nci dakikasında serbest vuruş kazandı. İlyas’ın kullandığı serbest vuruşta top kalecinin sağından ağlarla buluştu. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımda yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince Karacabey Belediyespor sahasında Osmaniyespor’u 1-0 mağlup etti.
Öte yandan Karacabey Belediyespor’lu futbolcular, son dönemde parlayan yıldızlarından Ömer Faruk Gümüş’ün geçen hafta oynanan Pazarspor müsabakasının 27. dakikasında geçirdiği sakatlıktan dolayı kendisine güzel bir jest yaptı. Belediyesporlu futbolcular, vefa ve sevgi ifadesi olarak dün oynanan Osmaniyespor maçı öncesi ısınırken, “Ömer Faruk Geçmiş Olsun seninleyiz” yazılı tişörtleri giyerek sahaya çıktı.
Haftaya lider giren ve haftanın sonunda en yakın takipçisiyle puan farkını 9’a çıkaran Karacabeyli futbolcular maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşadılar.
Galibiyet sevinçlerini taraftarlarıyla beraber kutlayan futbolcular, 19’uncu haftayı 41 puanla lider kapattılar.
Adım adım şampiyonluğa koşan mavi siyahlı temsilcimiz, önümüzdeki Pazar günü yine kendi evinde şu an düşme hattında bulunan Yozgatspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.