Karaca, Pazar’dan 1 puanla döndü

Misli.com 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, ligin 7’nci haftasında konuk olduğu Rize ekibi Pazarspor ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda 2 puan kaybetti. Mavi siyahlılar bu sonuçla puanını 11’e yükselterek 6. sırada yer aldı.

Pazar İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İzmir Bölgesi hakemlerinden Davut Dakul Çelik yönetti. Çelik’in yardımcılıklarını ise Uğur Önay ile Kadir Günal üstlendi.

Temsilcimiz Karacabey Belediyespor mücadeleye; Hasan Kaya, Hasan Güleryüz, Sefa Durmuş (Dk. 83 Ömer Çetinbaş), Sergen İlhan, Gökhan Erdöl, Yusuf Türk (Dk. 46 Berk Ali Nızam), Gökhan Cingirt, İlyas Yılmazer, Rasimcan Değirmenci, Alper Karaman (Dk. 67 Taşkın Kartal) ve Onur Özcan ilk onbiriyle çıktı.

Karacabey Belediyespor’un 90 dakika boyunca istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamadığı gözlendi. Oyunun genelinde taraflar kontrollü oyunu tercih ederken, karşılıklı ataklar sonrası ilk yarı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Karacabey Belediyespor, dakikalar 53’ü gösterdiğinde Hasan Güleryüz’ün golüyle 1-0 öne geçti. Gol sonrası moral bulan ve öne geçtikten sonra kontrolü elden bırakmayan Karacabey Belediyespor, zaman zaman da ikinci gol için rakip kaleye yüklendi ancak bu pozisyonlardan sonuç alamadı. Mavi siyahlılar, maçın son dakikalarında kalesinde gördüğü golle 1 puana razı oldu. Ev sahibi ekibin golü 87. dakikada Savaş Çakır’dan geldi.

Bu sonucun ardından 11 puanla Kırmızı Grup’ta 6. sırada yer bulan Karacabey Belediyespor, lider Turgutluspor’un 7 puan gerisinde bulunuyor. Mavi siyahlı temsilcimiz, 31 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de kendi sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.