Karaca müthiş çıkışını sürdürüyor!

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, Cumartesi günü konuk ettiği Tarsus İdman Yurdu’nu 3-0 mağlup ederek müthiş çıkışını sürdürdü. Özellikle ilk devrede bulduğu 3 golle fırtına gibi esen temsilcimiz, 4 maç sonunda 10 puana ulaşarak 2. sıraya yerleşti. Mavi Siyahlılar ayrıca, oynadığı istekli futbolla da mest etti.

Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda Kovid-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan müsabakayı Veli Karakaya, Uğur Erdoğan ve Tolga Atasoy’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Temsilcimiz Belediyespor sahaya; Hasan Kaya, Hasan Güleryüz (64. Dk. Alper Karaman), Onur Özcan, Rasimcan Değirmenci, Sergen İlhan, Yusuf Türk (87 Dk. Temel Taşkın), Taşkın Kartal (64. Dk. Berk Ali Nızam), Gökhan Cingirt, Arda Yılmaztürk, Sefa Durmuş (63. Dk. İlyas Yılmazer) ve Gökhan Erdöl (74. Dk. Ömer Çetinbaş) ilk onbiriyle çıktı.

Her iki devrede de rakibine üstünlük sağlamayı başaran Karacabey Belediyespor, galibiyeti ilk yarıda bulduğu 3 golle elde etti. 18. dakikada Gökhan Cingirt’in golüyle 1-0 öne geçen temsilcimiz, 18 ve 45. dakikalarda Yusuf Türk’ün golleriyle de farka koştu.

İkinci devrede de kontrolü elinde tutan temsilcimiz, farkı artırabilecek pozisyonlara girse de bunlardan sonuç alamadı. Belediyespor ayrıca, oynadığı etkili oyunun dışında iyi savunmasıyla da rakip takıma gol fırsatı vermedi.

90 dakika bitiminde Tarsus İdman Yurdu’na ilk yenilgisini tattıran Karacabey Belediyespor, 2. Lig’deki çıkışını sürdürerek puanını da 10’a yükseltti ve Kırmızı Grup’ta Turgutluspor’un 2 puan gerisinde 2. sıraya yükseldi.

Temsilcimiz Karacabey Belediyespor önümüzdeki maçını 14 Ekim Çarşamba günü saat 15.30’da Kırklarelispor’la deplasmanda oynayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.