Karabaş, adayımızı en kısa sürede açıklayacağız

Karabaş, adayımızı en kısa sürede açıklayacağız
CHP Karacabey İlçe Başkanı Orhan Karabaş, basında Belediye Başkan aday adayları hakkında yapılan haberlerle ilgili dün bir basın açıklaması yaptı.
Karabaş, aday adayları ile ilgili çalışmalarının sonuna yaklaştıklarını belirterek, görüştükleri isimlerin basına yansımasının gayet doğal olduğunu söyledi. Karabaş, kamuoyunun merakla CHP’nin adayını beklediği bu konudaki çalışmaların sona yaklaşmakta olduğunu belirterek, iddialı bir Belediye Başkan adayı çıkartacaklarını kaydetti.
Karabaş, “Son günlerde basında çıkan haberler üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissetmekteyim. CHP olarak yerel seçimler üzerindeki ana düşüncemiz Karacabey’e daha güzel ve kalıcı hizmet vermek ve Sosyal Demokrat Belediyeciliği ilçemizde yaşama geçirebilmektir.
Partimiz bu anlayışa sahip aday adaylarımızla görüşmelerini son aşamaya getirmiştir. Basına sızan isimler görüştüğümüz son derece saygın kişilerdir. Bu noktada görüştüğümüz bir çok değerli isim olmuştur. Ancak, kesin adayımız bu demek için parti içi dinamikler ve son kamuoyu yoklamalarını değerlendirip adayımızı açıklayacağız.
Bizim parti olarak tek bir amacımız var. Sosyal Demokrat bir Belediye ile yıllardır yılan hikayesine dönen yatırımları gerçekleştirmek. Bursa ilçeleri arasında Nilüfer’de olduğu gibi parmakla gösterilen ve gıpta edilen bir Karacabey yaratmak. Bu anlayışla tüm Karacabey halkımıza sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.