‘Kara gecenin galibi, Türk Ulusu’dur’

Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata yaşanan kara gecenin galibi Ulus olma özelliğine sarılan Türk Ulusudur, zaferde egemenliğin sahibi Türk Ulusuna aittir dedi. Fethiye terör örgütü ABD destekli darbe girişiminden hüsranla çıkmıştır, mayamız Türk Ulusu olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti yaşayacaktır diyerek açıklamasını sürdüren Ata sözlerine şöyle devam etti.
“Osmanlı İmparatorluğu çöküş ve yıkılış dönemlerinde çeşitli alt seçeneklere sarılarak kurtuluşu denedi, ancak ayrımcılıklara dayalı bu yöntemler çare olamadı, olamazdı da. Ancak Mustafa Kemal Atatürk’ün Ulus birlikteliği tüm Anadolu’yu biraraya getirdi. Ulus birliği önce bağımsızlık savaşının kazanılmasını ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağladı. Halkımız sömürgeci ve kapitalist düzenin saldırılarına Atatürk İlke ve Devrimleriyle direndi. Ayrımcılık kazanamadı, Türk Ulusu Fetöyü tarihe gömmek için ilk adımı attı.
Bundan sonra ötekileştirme propagandalarına fırsat tanınmamalı, ulus temelinde birleşme hızla Atatürkçü düşünceye sarılmalıdır. İnanç eksenli oluşumlar halkımızda karşılık bulmamalı, ülkemizin Ulusal birliğine tehdit olmaktan çıkarılmalıdır. İnanç, etnik gibi ayrımlar emperyalizmin hizmetindedir. Bir musibet bin nasihatten yeğdir atasözümüz örnektir. Bağımsızlık savaşımızda da İskilpililer, Şeyh Saitler vardı. Bugün de benzer oluşumlar vardır, onlardan biri Fetö ülkemizi bölmeye kastetmiştir.
Sömürgeci saldırılardan çıkış yolumuz devlet ve halkın; halk ile ordunun kucaklaşmasıdır. Ulusumuzu, devletimizi, ordumuzu yeniden ve ivedi olarak Atatürk İlke ve Devrimleri zemininde brleştirmeliyiz. PKK, PYD, IŞİD gibi emperyalizmin hizmetçisi örgütlerle mücadele kararlılıkla sürdürülmelidir. Komşularla işbirliği ve Rusya ile stratejik ortaklık olmazsa olmazımız, olmalıdır. Üretim ekonomisine geçerek devletin direnci sağlanmalıdır. Ordumuzu ve polisimizi rencide edici söz ve eylemlerden uzak durulmalı ayrıştırıcı politikalar izlenmemelidir. Bölücü ve gerici anayasa girişimleri asla gündeme gelmemeli, borçlanma ve sıcak para ekonomisi tarihe karışmalıdır. İncirlik ve Diyarbakır’da Abd varlığı sonlandırılmalı; Nato, AB ve batının dayatmalarına teslim olunmamalıdır.
Vatan Partisi Ulusumuzun böyle kara günler yaşamaması için Türk Ulusunun anayasadan çıkarılmasına, özerklik verilmesine, cemaat ve tarikatlara yaşam tarzı özgürlüğü adlı düşüncelere, müftülere nikah kıyma yetkisi verilmesine, Topçu kışlasının yeniden inşa edilmesine, Harp Okulları’nın Mustafa Kemal geleneğiyle oynayarak İmam Hatiplileri bu okullara almaya ya da benzeri girişimlere, Başkanlık rejimine Ulusu bölen ve iç cephede çatışma çıkartacak eylemler gözüyle baktığı ve bakacağı halkımızca bilinmektedir.
Hükümetin yada iktidar partisinin darbeden mağdur ya da kahraman yaratma gibi Ulusumuzu yeniden ayrıştıracak eylem ve girişimlerde bulunmayacağını umuyor ve istiyoruz. Bu davranış inanç adı altında diğer oluşumların boşluğu doldurma gibi bölücü siyasetlere dönüşür ki; bugünlerde yaşadığımız Ulusal Birliğe darbe vurur.
Vatan Partisi 1. yılını dolduran PKK ve PYD’ye karşı verilen Vatan savaşında önerdiği 14 maddeden biri olan Olağanüstü Hale olumlu bakmaktadır. Elimizden gelen her türlü yardımı vereceğiz. Rusya ile bozdurulan ilişkileri Putin’in danışmanı Aleksandr Dugin’in devletimizle görüşmesini sağlayarak yaptığımız Milli Hükümet çalışmaları sürmektedir. Ülke ve Ulus çıkarları doğrultusunda bölge ülkeleriyle temaslarımıza devam edeceğiz. Rusya’nın uyguladığı ambargoyu Halkımızın çıkarları doğrultusunda kaldırması için hükümete yardımı sürdüreceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.