Kapar’ın ‘Leylek’ sergisi beğeni topladı

Karacabey’de daha önce Halk Eğitimi Merkezi ve TAN Okulları çatısı altında gerçekleştirdiği birbirinden güzel resim çalışmalarıyla adından söz ettiren Selda Kapar, bu kez bireysel olarak açtığı ‘Leylek’ temalı sergiyi, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 13. Uluslararası Leylek Festivali’nde görücüye çıkardı. Büyük beğeni toplayan Selda Kapar’ın resim sergisi, sanatseverin de ilgi odağı oldu.
Sergiyi gezerek Kapar’ın birbirinden güzel eserlerine hayran kalan Belediye Başkanı Ali Özkan, Leylek Şenliği’nin mimarlarından Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Arıcı ile eşi Leylek Dostu Köyler Projesi Temsilcisi Franzisca Arıcı, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Durmaz gibi isimler, karakalem ve tuval üzerine yapılan yağlıboya resimlere maddi manevi destekte bulundu.
Karacabey’de geçtiğimiz hafta Eskikaraağaç Mahallesi’nde düzenlenen, ’13. Leylek Şenliği’nde Selda Kapar’ın açmış olduğu kişisel ‘Leylek’ temalı resim sergisi büyük beğeni topladı. Sergiyi gezen Belediye Başkanı Ali Özkan ile sanatseverler, yapılan çalışmaları takdirle karşıladı.
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Arıcı ve eşi Leylek Dostu Köyler Projesi Temsilcisi Franzisca Arıcı ile Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Durmaz gibi isimler de sergiyi ziyaret edenler arasındaydı. Yapılan çalışmalara hayran kalan sanatseverler, Selda Kapar’a birlikte çalışma teklifinde bulundu. Birçok sanatsever, sergilenen resimlere manevi desteğin yanı sıra maddi katkı da sağladı.
Belediye Başkanı Ali Özkan da, daha önce Halk Eğitimi Merkezi ve TAN Okulları çatısı altında gerçekleştirdiği birbirinden güzel resim sergileriyle adından söz ettiren Selda Kapar’a yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve Leylek Şenliği’ne olan katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.