Kapalı Spor Salonu artık ısınacak

Karacabey Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun kış aylarındaki “Isınma” sıkıntısına doğalgaz ile çare bulunacak.
    Şu ana kadar Full Oil sistemle ısıtılmaya çalışılan ancak bir sonuç alınamayan Kapalı Spor Salonu'na, büyük spor salonları ve fabrikaların kullandığı ısıtma sistemi döşendi.
    AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı ve ilçe yönetiminin girişimleri sayesinde Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü'nden çıkarılan ödenek ile kurulan doğalgaz sistemiyle, artık ısınma sıkıntısının yaşanmayacağı dile getirildi.
    Konuyla ilgili önceki gün Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Hüseyin Kocatürk ile AKP İlçe Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Spor Komisyonu Başkanı da olan Ahmet Şen, kamuoyunu bilgilendirdi.
    Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü'nden çıkarılan 45 bin TL'lik ödenek sayesinde bu hizmetin gerçekleştirildiğini belirten Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Hüseyin Kocatürk, en iyi kalitede kurulan sistemin çapraz ısı şeklinde çevreye yayıldığını söyledi.
    Diğer taraftan soyunma odaları ve idari odaların ısınması ile ilgili de talepte bulunduklarını ifade eden Kocatürk, bu konuda da ödenek beklediklerini ve en kısa sürede hizmeti gerçekleştirmek istediklerini vurguladı.
    AKP İlçe Başkan Yardımcısı ve Spor Komisyonu Başkanı Ahmet Şen ise, girişimler neticesinde söz konusu hizmeti Karacabey Atatürk Kapalı Spor Salonu'na kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
    Amaçlarının Karacabey'e hizmet olduğunu vurgulayan Şen, “Halkımızın menfaatleri doğrultusunda, her alanda AK Parti hizmetlerini ilçemize kazandıracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.