Kanser erken teşhisle önlenir!

Kanser erken teşhisle önlenir!
Karacabey Belediyesi Yerel Gündem 21 Grubu ile Acıbadem Bursa Hastanesi işbirliğiyle, halka her ay bir hastalık konusunda bilgilendirilecek.
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ile anlaşması bulunan Acıbadem Bursa Hastanesi, her ay bir hastalığı ayrıntılı biçimde ele alarak konunun uzmanları bilgilendirme toplantısını gerçekleştirecek.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yapılacak etkinliklerin ilk ayağı bu gün “Meme kanseri” konusunda yapılacak. Bilgilendirme toplantısına Acıbadem Bursa Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr.Volkan Tümay konuşmacı olarak katılacak. Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Meral Eren ve Acıbadem Hastanesi Karacabey İrtibat Bürosu Yetkilisi Okan Şen saat 13:30’da Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yapılacak bilgilendirme toplantısına tüm Karacabeylileri beklediklerini bildirdi.
Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Meral Eren, bilgilendirme toplantılarının vatandaşları özel bir sağlık kuruluşuna yönlendirmek amacı taşımadığını, amacın halkı aydınlatıcı bilgileri aktarmak olduğunu belirtti. Eren, “Önemli olan insanlarımızın erken teşhis ile birçok hastalığın ilerlemesine engel olmalarını sağlamaktır. Çağımızın en büyük sorunu hastalıkların artışı şeklinde gösterildiğinden, halkımızın bilgiyle bu sorunu aşmasına yardımcı olacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.