Kandilde hastalar unutulmadı!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kadir Gecesi münasebetiyle Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Can ile birlikte, hastanedeki hastaları ve yakınlarını ziyaret etti.
Özkan ziyaretinde, önceki gün zor şartlarda olduğu için belediye imkânlarıyla hastaneye kaldırılan ve hem doğum öncesi hem de doğum sonrasındaki süreçte, belediye yetkililerinin yakından ilgilendiği Afgan ailenin dünyaya gelen çocuklarıyla da bir araya geldi.
Hastanede bulunan vatandaşlara kandil simidi dağıtmayı da ihmal etmeyen Başkan Özkan ve beraberindekiler, ziyarette vatandaşların Kadir Gecelerinin mübarek olmasını dilerken, onların sorunlarını dinledi ve tüm hastalara, acil şifalar dileklerinde bulundu.
Vatandaşlarımızın her anında yanında olmaya özen gösteriyoruz
Başkan Ali Özkan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Bizler, vatandaşımızın her anında yanında olmaya gayret ediyoruz. Cemiyetlerinde de acı günlerinde de yanlarında olmaya ayrı bir özen gösteriyoruz. O yüzden, aslında bizler için rutin olan hastane ziyaretini, bu kez Kadir Gecesi münasebetiyle yapalım istedik. Gidip orada şifa bekleyen hasta ve yakınlarıyla konuştuk. Elimizden geldiğince onlara moral verdik. İletmek istediklerini, öneri ve şikâyetlerini dinledik” dedi.
Ayrıca Başkan Ali Özkan, Kadir Gecesi’nin İslam âlemi için önemine de vurgu yaparak, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının artık son günlerindeyiz. Dün, mübarek ramazanın en kutsal gecelerinden olan Kadir Gecesi’ni idrak ettik. Bizleri bu günlere ulaştıran Rabbimize binlerce kez şükürler olsun” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.