“Göreve hazırız”

Karacabey Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, ilçenin sorunlarına yönelik projeler hazırladıklarını söyledi.
CHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku, İlçe Başkanı Gönül Avil, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili ile birlikte Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Ekibiyle birlikte çalıştığı projeleri paylaşan Ayhan Kutku, “Karacabey’in sorunlarını dinledik. Çözüme yönelik projeler hazırladık” dedi.
“Sorunlara geçici değil, kalıcı çözüm üretecek projelerle göreve hazırız” diye konuşan Kutku, Karacabey’in kısa sürede köy görünümünden, çağdaş bir kente dönüştürüleceğini söyledi. Çok sayıda dernek üyesinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kutku, “Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini tek tek not aldık. Yani Karacabey’in emarını çektik. Profesyonel operasyonlarla ilçemizi kısa sürede köy görünümünden, çağdaş bir kente dönüştürüleceğiz. Partimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Seçimlerde CHP bayrağını Belediye’nin burçlarına dikeceğimizden şüphemiz yok” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.