KAL’dan, Bayraktar ile Demirtaş’a plaket

Karacabey Anadolu Lisesi, eğitim-öğretim yılı başında emekliye ayrılan Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Bayraktar ile Dayı Karacabey Anadolu Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atanan Bünyamin Demirtaş adına gece düzenledi.
Coşkun Izgara Parkada’da düzenlenen gecede duygusal anlar yaşandı. Geceye, Okul Müdürü İbrahim Çalı, Okul Aile Birliği yöneticileri ve çok sayıda öğretmen katıldı.
Karacabey Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çalı, “35 yıl başarılarla dolu eğitimcilik yaşamı sırasında Karacabey’de bir çok ilke imza atarak kazandığı sportif başarılarıyla göz kamaştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şaban Bayraktar’ı kutluyor ve kendisine bundan sonraki yaşamında da sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Çalı, Şaban Bayraktar ile Dayı Karacabey Anadolu Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atanan Bünyamin Demirtaş’ı plaketle onurlandırdı ve emekli olan Bayraktar ile Anadolu Lisesi’nden ayrılan Demirtaş’ın eşlerine çiçek verdi.
KAL Müdürü İbrahim Çalı, “Okulumuzda uzun yıllar başarıyla hizmet veren değerli meslektaşlarımızı unutamayız. Bütün arkadaşlarımızın böyle başarılı, sağlıklı bir çalışma neticesinde bu noktalara gelmesini temenni ediyoruz. Emekliye ayrılan ve kardeş okulumuza geçen öğretmenlerimizin yerlerinin doldurulması çok zor. Bayraktar’ı ve Demirtaş’ı her zaman hatırlayacağız” dedi.
Ayrıca gecede Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Ülker’e de okula verdiği destek ve hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.