KAL’ da mezuniyet coşkusu

Class Düğün Salonu’nda yapılan “Kep Töreni”ne eski okul müdürleri Sadettin Yapıcı, Mesut Kaya, İsmail Hakkı Özdemir ile eski idareciler C. Nurettin Tekkanat, Sezai Şafak, Ali Ayaz, Hüseyin Akbaba, Özcan Öner, Nur Suman ve İkbal Suman da katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü İbrahim Çalı, gecede emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Çalı ardından, mezun olan öğrenciler Esra Elmas, Eser Doğan, S. Ömer Çalışkan  isimli öğrencilerin öğretmenleri için hazırladığı plaketi “bütün öğretmenleri adına” aldı.

20. yıl etkinlikleri çerçevesinde mezun öğrenciler için yaptırılan pastayı dereceye giren öğrenciler kesti. BT Formatör Öğretmen Süheyla Dilber’ in hazırladığı iki slayt gösterisi ile Müzik Öğretmeni Gülsen Demir’ in hazırladığı müzikler geceye renk kattı.

Mezun olan öğrenciler, belgelerinin yanında aldıkları karanfilleri başarılarındaki büyük pay sahibi olan annelerine sundu. Belgelerin alınmasından sonra öğrenci ve aileler, öğretmenleri eşliğinde doyasıya eğlendiler. Duygulu anların yaşandığı gece keplerin hep birlikte havaya atılıp toplu fotoğrafların çekilmesi ile sona erdi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.