KAL, 16. mezunlarını uğurladı

Karacabey Anadolu Lisesi, 16. dönem mezunlarını geçtiğimiz hafta düzenlenen görkemli bir törenle uğurladı.

Okul Müdürü İbrahim Çalı'nın konuşması ile başlayan mezuniyet töreninde Okul Birincisi Şule Eraslan da duygularını paylaştı. Daha sonra Okul Müdürü İbrahim Çalı, ikinci Canan Ceylan ile üçüncü Selin Koyuncuoğlu'na belgelerini sundu.

KAL'ın ilk üçe giren öğrencilerin kestikleri "16. Yıl Pastası" ise görülmeye değerdi. Okulda dereceye giren öğrenciler, başarılarının mimarı olarak gördükleri öğretmenleri için yaptırdıkları plaketi öğretmenleri adına Okul Müdürü İbrahim Çalı'ya verdi.

Anadolu Lisesi BT Rehber Öğretmeni Süheyla Dilber tarafından hazırlanan, öğrenci ve öğretmenlerin nostaljik fotoğraflarından oluşan sunu büyük beğeni topladı. Müzik Öğretmeni Gülsen Demir'in hazırladığı muhteşem müzik dinletisinin ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Belgelerini alan öğrenciler ve misafirler, müzikli eğlencelerinin ardından keplerin atılması ile duygulu anlar yaşandı.

KAL Okul Aile Birliği yöneticileri de gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Okul Müdür Başyardımcısı Bünyamin Demirtaş ve Tarih Öğretmeni Murat Dilber başta olmak üzere tüm okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek, "KAL Ailesi olarak 16. mezunlarımızı gururla uğurluyor, hepsine sağlık, mutluluk, başarı diliyoruz" açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.