Kadınlarımızın emrinde olacağım!

Şükriye Küçük, AK Parti çatısı altında hizmet etmekten onur duyacağını açıkladı:
 
 
Karacabey AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı için geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Şükriye Küçük, kadın sorunlarına duyarlı ve çözüm üreten bir anlayış içinde olacaklarını duyurdu.
“Can değil, önce Canan” düşüncesiyle yola çıktığını belirten Küçük, AK Parti içinde büyük destek gördüğü için bu göreve talip olduğunu söyledi.
Kadınlarımız muhatap bulamamaktan yakınıyor!
Siyasete adım attığı AK Parti çatısı altında Karacabey’e hizmet etmenin çok kutsal olduğunu dile getiren Şükriye Küçük, “Beni bu göreve layık gören Karacabeyli bayanlar, en çok AK Parti içinde kendilerine muhatap bulamamaktan yakınıyor. Başkan olduğum takdirde, haftanın bir günü değil her gün kadınlarımızın hizmetinde olacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Kadınlarımızın sıkıntılarını paylaşmak ve çözüm yolları aramak en birinci vazifem olacaktır. ‘Önce can değil, önce Canan’ düşüncesiyle yola çıktık. Her koşulda kadınlarımıza hizmet edeceğiz. Durmak yok, yola devam” dedi.
Değişim gerekli!
AK Parti’de bir dönem Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı da yapan Şükrüye Küçük, Kadın Kolları’ndaki değişimin yararlı olacağına inandığı için bu yola baş koyduğunu açıkladı.
Küçük, “Bu misyonu üstlenmeyi istemekteki amacım, topluma ve parti teşkilatına daha iyi hizmet vermektir. Toplumun her kesimini kucaklayarak ve bireysel olarak da iletişime geçerek ifade ağını güçlendireceğiz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.