Kadın Girişimciler hayran bıraktı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde, Karacabey Ticaret Borsası ile Karacabey Belediyesi işbirliğinde ve Karacabey Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu’nun organizasyonuyla düzenlenen “1. Yeni Yıl Alışveriş Şenliği” hayran bıraktı.
Atatürk Kent Meydanı Kültür Evi’nde önceki gün gerçekleşen 1. Yeni Yıl Alışveriş Şenliği’ne, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erdal Özköroğlu, Belediye Başkanı Ali Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Pınar Kuzu, siyasiler, daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Renkli görüntülere sahne olan şenliğin açılış kurdelasını Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’nun eşi Doktor Filiz Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın eşi Gülden Özkan, Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan’ın eşi Zehra Bertan ile Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Pınar Kuzu birlikte kesti.
Karacabey Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Pınar Kuzu, “Kadın girişimini öne çıkararak, teşvikle girişimcilerimizin artmasını sağlamak ve ilçe ekonomisine yeni yıl öncesi hareketlilik vermek için amaçladığımız şenliğimize 25 bayan girişimcimiz açtıkları standlarla hizmet verdi. Karacabey Belediyesi KARYEK öğrencileri de etkinliklere dört stantla destek oldu. Her girişimci için alınan katılım ücreti Bursa Lösemili Çocuklar Yardım Derneği’ne (LÖDER) bağışlanacaktır. Etkinliğimiz ile kadın girişimcilerimiz kendi el emekleriyle veya ticaretini yaptıkları ürünleri sergileme ve satma fırsatı buldu. Şenliğimize gösterilen ilgiden memnun kaldık. Destek veren ve katılan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Kadın Girişimciler Kurulu’nu özverili çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Bertan ayrıca, Atatürk Kent Meydanı Kültür Evi’ni şenlik için tahsis eden ve katkılarını esirgemeyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a da teşekkürlerini iletti.
Belediye Başkanı Ali Özkan da, “Bu anlamlı etkinliğe imza atan ‘Karacabey Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu’nu canı gönülden kutluyorum. İlçe ekonomisine canlılık katmayı ve toplumsal duyarlılık oluşturmayı amaçlayan etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.