Kader Akçay depremzedelerin yanında!

Duyarlı kuaförden örnek davranış

Lösemili hastalara yardımlarıyla takdir toplayan ilçenin gözde, tanınmış kuaförlerinden Kader Akçay şimdide birkaç günlük Hair Make Up Studio İşletmesi’nin gelirini Elazığ’lı depremzedelere bağışladı.
Nis Cafe Bistro’nun ardından ilçede depremden etkilenen vatandaşlar için yardımlar sürüyor. Duyarlı bir davranış örneği sergileyen kuaför Kader Akçay Elazığ’daki depremden dolayı mağdur olan ailelere yardım elini uzatarak Hair Make Up Studio İşletmesi’nin birkaç günlük geliriyle aldığı temel ihtiyaç malzemelerini ulaştırdı.
Elazığ’daki depremi yaşayan vatandaşların yanında olmak ve yaralarını sarmak için dükkanının birkaç günlük gelirini bağışlama kararı aldığı belirten Akçay, “Acımız büyük. Yaşanan felakete çok üzüldüm. Onların yerine kendimi, ailemi koydum. Bu zor günlerinde depremzede vatandaşlarımızın yanlarında olduğumu hissettirmek adına böyle bir yardımda bulundum. Kader Akçay Hair Make Up Studio İşletmemin birkaç günlük geliriyle aldığım malzemeleri Elazığ’daki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için gönderdim. Depremzedelerin acılarını azaltmak için elimden geleni yapmaya çalıştım. Tüm Türkiye onlar için tek yürek oldu. İnşallah yaraları erkenden sarılır. Daima rızkımızı paylaşanlardan olduk. Her zaman mağdur vatandaşlarımızın yanında olmaya ve destek vermeye gayret ediyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Temennim odur ki, yaptığım yardım oradaki kardeşlerimize bir nebze de olsa tebessüm olsun. Rabbim ülkemizi böylesi afetlerden korusun” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.