İyi Parti’li Doğruoğlu ON TV’de projelerini anlattı

İyi Parti Karacabey Belediye Başkan Aday Adayı Hüsnü Doğruoğlu ON TV’de Reyhan Değirmenci Batut ile Türkiye Gündemi adlı programa katıldı.
Geçtiğimiz Cuma akşamı ON TV kanalında Eğitim Danışmanı Reyhan Değirmenci Batut’un konuğu olan Doğruoğlu, projeleri hakkında bilgi verdi.
Kendisini tanıtarak söze başlayan Doğruoğlu, “1964 doğumluyum. İlkokulu 14 Eylül İlkokulu’nda okudum ve lise eğitimimi Bursa Tophane Teknik Lisesi’nde aldım. Üniversite eğitimini de Uludağ Üniversitesi tamamlayarak Makine Mühendisi olarak mezun oldum. 30 yıllık iş hayatımın 20 yılında Oyak Renault Otomobil Fabrikası’nda mühendis ve yönetici olarak çalıştım. 10 yıldır da Karacabey’de AS Doruk Mühendislik LTD ŞTİ’nin sahibi olarak ilçeme hizmet etmekteyim. 10 yıldır aktif siyasetin içinde yer almakta, 2 dönemdir de Belediye Meclis Üyeliği yapmaktayım. 2009 yılında Karacabey Belediye Meclis Üyesi, 2014’te de Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi oldum” dedi.
Öte yandan Doğruoğlu, İyi Parti’nin Karacabey’de kurulmasına öncülük eden ve Karacabey Belediyesi ile Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde İYİ Parti’nin ilk meclis üyesi olmuştur.
Programda bir makine mühendisi olarak Karacabey için güzel projelere imza atacağını vurgulayan Doğruoğlu, “Özellikle ilçemizin kanayan yarası haline gelen trafik keşmekeşliğini çözeceğim. Yeniköy yolu, sahil düzenlemesi ve otopark projelerimle ilçemde çağ atlatacağım. Canbalı ve Mahmuriyet Mahallerinden başlayarak ada bazında kentsel dönüşümler ile hastane, engelliler ve kadınlar için projelerim var. İYİ Partili bir belediye yönetiminde tüm halkın yüzü gülecek. Bunun sözünü veriyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.