İyi Parti’de Karacabey fırtınası!

İyi Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından yapılan İl Yönetim, Disiplin ve Yüksek İstişare Kurulları Tanıtım Toplantısı’na İyi Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’da katılım sağladı.
İyi Parti Bursa İl Başkanlığı; İstişare, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelerini geçtiğimiz Cuma günü Bursa Buzz Park’ta gerçekleştirdiği toplantıda açıkladı. İyi Parti Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır’ın yoğun istişarelerle belirlediği 79 kişilik yönetim kurulu, 10 kişilik disiplin kurulu ve 40 kişilik istişare kurulunda 4 Karacabeyli isim de yer aldı.
Buna göre Karacabey’in duayen isimlerinden eski Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca İl İstişare Kurulu’nda yer alırken, İyi Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Karacabeyli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hüsamettin Alp, Fatih Karabatı ve Gülcan Somuncuoğlu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirildi.
Yeni yönetim kurulu üyelerinin seçiminde yenilenmiş, çalışkan ve dinamik bir ekip oluşturduklarını belirten İl Başkanı Yahya Bahadır, yerel yönetimlere aday olacakların listelere alınmadığını söyledi. Bahadır, İyi Parti Bursa İl yönetiminin yeniden yapılanma süreciyle birlikte Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin yükselen partisi olacaklarını vurguladı.
Öte yandan Bursa eski İl Başkanı Bayram Kazancı, görevini yeni atanan Yahya Bahadır’a devretti. Devir-teslim töreninde verilen birlik ve beraberlik mesajları dikkat çekti.
İyi Parti Bursa Teşkilatı’nda Karacabey’den Nuri Karaca, Hüsamettin Alp, Fatih Karabatı ve Gülcan Somuncuoğlu’nun yer almasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten İyi Parti Karacabey İlçe Başkanı İsa Coşkunsoy, “Karacabey’imiz, Bursa’mız ve Türkiye’miz için ‘İyi’ olması dileğiyle dava arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.