İyi Parti Yaşlılar Haftası’nı kutladı

Karacabey İyi Partili Kadınlar geçen hafta boyunca her gün, Yaşlılar Haftası vesilesiyle Karacabey’deki yaşını almış büyükleri ziyaret ederek, anlamlı günleri kutladı.
Özellikle Perşembe günü de Regaip Kandili olması nedeniyle gerçekleştirdikleri ziyaretlerde İyi Partili Kadınlar, yaşlıların ellerini öperek kandillerini kutladılar.
İyi Parti Karacabey İlçe Başkan Yardımcısı ve Kadın Çalışmaları Sorumlusu Neriman Özcan ve Kadın Komisyonu Üyeleri; Bala Kuvan, Fatma Doğruer, Bahar Duman, Elif Dingil, Perihan Sönmez, Şükran Akalın, Fatma Mutlu ve Hacer Gencer mübarek Regaip Kandili’nde büyükleri ziyaret etmenin ve Yaşlılar Haftası’nı kutlamanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.
İyi Partili Kadınlar, yaşlı büyüklerimizin kendilerini çok samimi ve iyi niyetle karşılayıp, sıcak kucaklarını ve yuvalarını açmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini, hafta boyunca yapılan ziyaretlerde de duygusal anlar yaşadıklarını ifade ettiler.
İyi Partili Kadınlar, yapılan ziyaretlerde yaşlı büyüklerin Türkiye’nin bugünlere kolay gelmediğini, Çumhuriyet ile ülkenin kalkındığını ve eskiden çok çalıştıklarını, bugün ise gençlerin iş bulamadıklarını ve geçim sıkıntısı çektiklerini, eski akraba bağlarının ve komşulukların kalmadığını, gençlerin büyüklerine ve Vatanına sahip çıkıp çok çalışmaları gerektiğini, büyüklerinin dualarını alırsa sırtlarının yere gelmeyeceğini söylediklerini dile getirdiler.
Ayrıca, İyi Partili Kadınlar, geçen hafta Orman haftası ve Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle ziyaretler yaptıklarını ve her hafta Cuma günleri yaptıkları esnaf ziyaretlerine de ara vermeden devam edeceklerini belirttiler. İyi Partili Kadınların hafta boyunca yaptıkları ziyaretlere İyi Parti Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu’da katılım sağladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.