İyi Parti sahalara indi

İyi Parti Karacabey İlçe Teşkilatı’nın kadın, erkek, yaşlı ve gençleri köy mevlitleri ile sahalara indi.
İyi Parti Karacabey İlçe Başkanı Ayhan Tayfur yaptığı açıklamada, “Kadınlarımız ev, ev dolaşarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, Yaşlılar Haftası’nı, Tıp Bayramı’nı, Orman Haftası’nı ve Down Sendromu ile birçok etkinliklerde bulundular. Ayrıca her hafta Cuma günleri esnaf ziyaretlerine de ara vermeden devam ediliyor.
İyi Partili erkeklerimizde köy köy, mahalle mahalle kahve ziyaretlerine başladı. Bununla birlikte STK, dernek, oda ve siyasi parti ziyaretlerine de ara vermeden devam ediyorlar.
1 Nisan 2008 Pazar günü Ankara’da yapılan İyi Parti 1. Olağanüstü Kurultayı ise görülmeye değerdi. İyi Parti ye gönül vermişleri Ankara Spor Salonu ve bahçesi almadı. Televizyonların göstermediği ve gazetelerin yazmadığı İyi Parti Kurultayı’nda 120 binin üzerinde katılım vardı.
İl ve İlçe Başkanlıklarının kendi imkanları ile organize ettiği Ankara’ya gidiş ve gelişde Belediyelerin imkanları kullanılmadı. İyiye gönül vermiş vatandaşlarımız ceplerinden verdikleri paraları ile gidip geldiler ve aldıkları kuru simitleri yediler. Ankara yolculuğunun, kuru kuru yenilen simitleri ve salonlara sığmayan 1. Olağanüstü Kurultayında tadı başkaydı, unutulacak gibi değildi.
Şimdi aynı tadı ve heyecanı İlçemizde her yıl yapılan köy mevlitlerinde, yani köy hayırlarla yaşıyoruz. Köy halkının bizleri karşılaması, içten ve sıcak kucaklamalarını anlatacak kelimeler bulamıyoruz. Özlediğimiz dostluk ve kardeşliği doya doya yaşıyoruz. Düğün havasında geçen köy hayırlarında görüyoruz ki, halkımız korkmadan konuşmayı özlemiş, taraf ve yandaşları baskısından bıkmış. Özgürce dinini yaşamak, Cumhuriyet’e ve değerlerine sahip çıkmak, Parlamenter Sistem ile yönetilmek ve Köy Tüzel kişiliklerini geri almak. İyi ekonomik şartlarda yaşayabilmek için ekip dikip üretmek için ellerinden alınan imkanların ve köy mallarının (meralarının, tarlalarının, kahvelerin, rampalarının, depolarının vs.) geri verilmesini istiyorlar.
Türkiye’mizin, illerimizim, ilçelerimizin, mahallelerimizin ve köylerimizin fabrika ayarlarına geri döndürecek siyasi partinin İyi Parti olduğuna inanıyor ve destekliyorlar. İyi ki varsınız. Sizlerin milletin efendisi olduğunu ve kurtuluşu gerçekleştireceğinizi biliyoruz. Siz varsanız, biz de varız. Köy hayırlarını Allah kabul etsin” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.