İYİ Parti Karabatı ile kongreye gidiyor

İYİ Parti Karacabey İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’ni 23 Şubat Pazar günü saat 15.00’te Şükran Yemişçioğlu Kongre ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirecek. Mevcut başkan Erdem Uğur’un aday olmayacağını açıklaması üzerine kongre tek aday olan Fatih Karabatı ile gerçekleştirilecek. Genç bir ruhla yola çıktıklarını belirten İlçe Başkan Adayı Fatih Karabatı, İYİ Parti’yi hem Karacabey’de, hem de ülke genelinde iktidara taşımak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Kongreye tüm ilçe halkının, üyelerinin ve delegelerin davetli olduğunu duyuran Başkan Erdem Uğur açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “23 Ekim 2017 tarihinde kurulan İYİ Parti’nin Karacabey Teşkilatlanmasının yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Partimizin kurulmasından bu güne kadar toplam 2 yıl geçti. Partimiz kurumsallaşma yolunda ciddi adımlar atmaktadır. Genel başkanımızın direktifleri doğrultusunda çalışmalar demokratik ve şeffaf olarak yürütülmektedir. Genel merkezimizin almış olduğu karar gereğince, 19 Ocak 2020 tarihinde yapılan delege seçimleri neticesinde Karacabey teşkilatımızı temsil edecek olan 400 delege seçilmiştir. Problemsiz olarak yaptığımız delege seçimleri Karacabey İlçe Teşkilatı olarak bizleri memnun etmiştir. 400 delegenin kararı ile İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu belirlenecektir. Yeni yönetim ile Karacabey İlçe Teşkilatı daha da güçlenecektir.

İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanlığı 2’nci Olağan Kongresi 23 Şubat 2020 Pazar günü saat 15:00’da Şükran Yemişçioğlu Kongre ve Toplantı Salonu’nda icra edilecektir. Delege seçimlerinde olduğu gibi, yapılacak olan kongremizin de demokrasi şöleni şeklinde geçmesi için elimizden gelen gayret gösterilecektir. Bölünmelere ve ayrışmalara kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Gün birlik olma zamanıdır. 23 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan ilçe Kongresinde ilçe Başkanlığına şu ana kadar sadece Fatih Karabatı müracaatta bulunmuştur. Başkan adaylığına müracaat eden Fatih Karabatı’ya seçim çalışmalarında başarılar dilerim.

Kongre gündemimiz; Açılış Konuşması, Divan Heyetinin Teşekkülü, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası, Mali Raporun Okunması ve İbrası, Yönetim Kuruluna, Her Platformda Partimizi Temsil Etme, Aidat ve Bağış Toplama, Demirbaş Alımı ve Harcama Yetkisi Verilmesi, Seçime Geçilmesi, Dilek ve Temenniler ve Kapanış şeklinde olacaktır. 23 Şubat 2020 Pazar günü tüm Karacabey halkımızı, çok kıymetli basın mensuplarını, muhtarlarımızı, Sivil Toplum Kuruluşlarını, siyasi parti yönetimlerini, değerli üyelerimizi ve seçilmiş delegelerimizi kongremize davet ediyorum. Yapılacak olan kongrenin Karacabey halkımıza ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.