İYİ Parti erkek kuaförlerle bir araya geldi

Millet İttifakı’nın Karacabey Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Ayhan Tayfur, hafta sonu ilçedeki erkek kuaförlerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahve6’da gerçekleşen etkinliğe; CHP İlçe Başkanı Süleyman Tuğ, İYİ Parti İlçe Başkanı Erdem Uğur, belediye meclis üyesi adayları ve partililer de katıldı.
Kahvaltının ardından konuşan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, CHP’nin desteğiyle oluşan Millet İttifakı sayesinde Karacabey’in ‘İyi’ bir belediyeciliğe kavuşacağının sözünü verdi. ‘İnsan odaklı belediyecilik’ vurgusunu burada da yineleyen Tayfur, şunları kaydetti: “Halkımızın desteğiyle Karacabey’imiz ‘İyi Belediyecilik’le tanışacak. Buna yürekten inanıyoruz. İlçemizin kanayan tüm sorunlarına çareler üreteceğiz. İnsan odaklı belediyecilik sözü veriyoruz. Çünkü bir şehirde insanlar gülümsemiyorsa, orada ciddi bir sıkıntı var demektir. Bu zamana kadar gelen her belediye başkanı yaptıkları binalarla övünüp durdu. Tabii onlar da olacak ama insanların yüzünü güldüremezseniz, halka rağmen işler yaparsanız, hizmet etmiş olmazsınız. Bunun için de ilk olarak belediye personelimizin güler yüzlü hizmet vermesini sağlayacağız. Vatandaşımız belediyeye girdiği zaman mutlu ayrılmalı. Vatandaşlarımızın şikayetleri ciddiye alınacak ve anında sorunlar giderilecek.
Belediye bir mahalleye veya bölgeye iş yapmadan önce ilgili vatandaşlarla istişare etmeli ve o işi öyle yapmalı. 3-5 kişinin aklıyla hareket ederseniz o işten hayır gelmez. İnsanlarımızla sürekli istişare ederek, halkımıza danışarak iş yapacağız. İlçemizin yollarını ve ara sokaklarını söylemeye bile gerek duymuyorum. Karacabey’e hiç yakışmıyor. Bir yağmur yağdığında Karacabey sudan geçilmiyor. Belli bir saatten sonra şehir dışında hastane gibi bir yere gitmeye kalksanız toplu taşıma araçları çalışmıyor. Şehir içi trafik deseniz o da içler acısı. İnsana değer vermeden hizmet olmaz. Önce insanlarımız gülümsemeli.
Yine her yerde dile getirdiğim konu da, ‘şeffaflık’tır. Bu konu en çok üzerinde durduğum konuların başındadır. Bizim dönemimizde Belediye’nin gelir giderinden herkesin haberi olacak. Her şeyi halkımızın gözü önünde yapacağız. İlçemizdeki otopark sorununu da çözeceğiz. Şuan yapılmakta olan otoparkın yetersiz olduğunu düşünüyoruz. Öğretmenevi’nden başlayarak, yukarı doğru 7 kat şeklinde modern bir otopark düşüncemiz var.
Bizim halkımıza hizmetten başka bir gayemiz yok. Bunu yürekten söylüyorum ve sizlerin desteğini istiyorum. Gümbür gümbür geliyoruz. Bize güvenin ve inanın. Söz verdiğimiz ne varsa hepsini yerine getireceğiz. 31 Mart’ta kazanan yüzde yüz biz olacağız.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.