İYİ Parti Bursa’da Selçuk Türkoğlu dönemi!

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşti. Kongrede Fatih Karabatı başkanlığındaki İYİ Parti Karacabey İlçe yönetimi de tam kadro yer alırken, İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Selçuk Türkoğlu oldu. İYİ Parti İl Başkanlığı seçimini kazanan Selçuk Türkoğlu’nun listesinde 3 Karacabeyli isim yer aldı.

İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan, 2 adaylı gerçekleşen kongrede Selçuk Türkoğlu ve Yüksel Yılmaz yarışırken, 603 delegeden 585 delege oy kullandı. Seçimde 348 oy ile Selçuk Türkoğlu kazanırken, Yüksel Yılmaz ise 237 oyda kaldı.

Divan Kurulu Başkanlığı’nı İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan üstlenirken kurulda yer alan isimler;  Hasan Toktaş, Ayşegül Özyigit Gül, Hatice Deniz ve Emre Furkan Oruç oldu.

Kongreyle ilgili açıklama yapan İYİ Parti Karacabey Basın Sözcüsü Elif Dingil, “Demokrasi şöleni havasının tam manasıyla yaşandığı kongremizde Selçuk Türkoğlu ve Yüksel Yılmaz stada el ele girerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yerlerini alan delegeler el ele giren adayları görünce alkış yağmuruna tuttular. Kazanan İYİ Parti oldu” dedi.

 ‘Herşey daha İYİ olsun’ diye çıktıkları bu yolda Karacabey İlçe Başkanlığı’nın tam desteğinin gözlerden kaçmadığına vurgu yapan Dingil, “Karacabey İlçe Başkanlığı’ndan kongreye 26 delegenin katılımı ve 25 tam oyla Bursa İl Başkanı Sayın Selçuk Türkoğlu’na destek verdik. 

İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanlığı’ndan 26 delegenin oy kullandığı kongrede İYİ Parti İl yönetimine giren Sayın Soner Mestan, Sayın Gülcan Somuncuoğlu ve Sayın Hüsnü Doğruoğlu’nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dilerim” diye konuştu.

“Çarıklarınızı hazır edin!”

Seçimin ardından partililere teşekkür konuşması yapan Türkoğlu, “Çarıklarınızı hazır edin. En erken ve ilk yapılacak seçimde adliyenin önünde 10 vekilimiz için mazbata almaya gittiğimizde meşaleleri yakacağız. Bugünden sonra İYİ’lerin evi, sesi çıkmayanların, garibanların çözüm adresi olacak sığınma evi olacak. İYİ’lerin evinin kapılarını bütün Bursa’ya bütün mazlumlara açacağız. Daha çok çırpınacağız daha çok çalışacağız. Bunların sözde kalmayacağını da hep birlikte göstereceğiz. Allah beni, size, milletimize mahcup etmesin. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.