“İyi Gençlik yüzünü güneşe döndü”

İyi Parti Karacabey Gençlik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Turgay Deniz, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Deniz mesajında şu ifadelere yer verdi; “19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkan, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı kurtuluş mücadelesi Türk milleti için bir umut ve ülkemizi aydınlatan, içimizi ısıtan iyi bir güneş olmuştur.
Türk gençliğine güvenen Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün ancak biz gençler sayesinde korunabileceği düşüncesiyle,milli mücadelenin ve kurtuluş savaşının başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 tarihini “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak, güvendiği ve inandığı Türk gençliğimize armağan etmiştir. O nedenle, bugünü çok iyi anlayarak ve önemseyerek, gelecek nesillere aktarılması için azami gayretini İyi Gençlik olarak gösteriyoruz. Çünkü, gençlik geleceğimizdir.Gençliğimize sahip çıkarsak, yarınlarımıza ve geleceğimize sahip çıkmış oluruz. Biz gençler için gelecek 19 Mayıs’ lardır. Biz gençliğe armağan edilen Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarıdır.
İyi Gençlik olarak devletimizin geçmişini bilen ve geleceğini düşünen, bilinçli, üretken, tarihimizi ve kültürümüzü özümsemiş, ülkesini seven, Atatürk ilke ve devrimlerinin aydınlattığı yolda yürüme kararlılığı olan kuşaklar yetiştirmenin önemli olduğu bilincindeyiz. Onun içinde İyi Gençlik olarak, Türk Gençliğimizin geleceğe uzanan yolunu olan, 19 Mayıs güneşimize sahip çıkacağız ve sonsuza denk yolumuzuen iyi aydınlatacağının inancını da taşımaktayız.
İyi Gençlik olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açmış olduğu bu yolda ve göstermiş olduğu hedef doğrultusunda durmadan yürüyeceğimize ant içeriz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.