İstiklal’in yemekhanesi açıldı

Karacabey İstiklal Ortaokulu’na Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan yemekhanenin resmi açılışı protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri ile öğrenciler bir arada yemek yerken, Başkan Ergün Koç’a okul yönetimi tarafından plaket takdim edildi.
Geçtiğimiz 23 Nisan kutlamalarında Başkan Ergün Koç’un yemekhane sözü verdiği İstiklal Ortaokulu, yeni tesisine kavuştu. Resmi açılışı törenine Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç ile Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in yanı sıra daire amirleri ve okul yöneticileri katıldı.
Yemekhanenin eğitim camiasına ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Koç, Kaymakam Yurtseven ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Açılış töreninin ardından okul yönetimi tarafından hazırlanan plaketler sahiplerine takdim edildi. Okula kazandırılan yemekhanenin yapımını üstlenen Belediye’nin plaketini Başkan Ergün Koç alırken, inşaat süresince öğrencilerin mağdur olmamaları için evinin en alt katındaki boş dükkanı okula tahsis eden Mecidiye Mahalle Muhtarı Celal Erim’e plaketi Kaymakam Yurtseven verdi. Törenin ardından öğrencilerle birlikte yemek yiyen protokol üyeleri, öğrencilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
Yemekhane, çoğunluğu köylerden taşımalı sistemle gelen öğrencilere yemeklerini nezih şartlarda yeme imkanı sağlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.