İstanbul Dershanesi alkışı hak etti

Karacabey İstanbul Dershanesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “İngilizce Anneler Günü Şöleni” yine renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte İngilizce olarak hünerlerini gösteren öğrencilerin başarıları takdirle karşılandı.
    İstanbul Dershanesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe bu yıl Belediye Başkanı Ergün Koç da katıldı. 1., 2. ve 3. sınıf öğrencileri ve 5 yaş grubu 3 öğrenci ile İngilizce konuşan Başkan Koç, bu yaşta büyük başarılara imza atan öğrencileri kutladı.
    Herhangi bir yabancı dile küçük yaşta başlamanın önemine vurgu yapan İngilizce Öğretmeni Ceyda Aşkın, bu yaşlarda öğrenilen bilgilerin daha kalıcı olduğunu söyledi. İngilizce etkinliğinin ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştiren İstanbul Dershanesi’nin başarılı minik öğrencileri, Anneler Günü etkinliğinde bütün hünerlerini sergiledi.
     Aşkın, İngilizce’nin alfabe ve dil bilgisi ile değil, kelime ve konuşma kalıpları ile öğrenmenin daha etkili olduğunun altını çizerek, gelecek eğitim döneminde de dershane olarak tüm branşlarda yoğun çalışmalara devam edeceklerini ve başarılarını katlayacaklarını ifade etti.
    Öğrencilerin özel günle ilgili sunumu bir süre önce annesini kaybeden Belediye Başkanı Ergün Koç’un da duygulu anlar yaşamasına neden oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.